Coronavirus

De overheid heeft uitgesproken dat er tot 1 september 2020 geen evenementen gegeven mogen worden. Dat betekent dat Green Garden 2020 dit jaar niet zal plaatsvinden en dat we het festival met een zwaar hart verschuiven naar een nader te bepalen datum in 2021. 

 

De gezondheid van jou en je vrienden, onze crewleden en artiesten gaan boven alles en de toekomst is vooralsnog lastig te voorspellen.Daarom verplaatsen we hele festival naar 2021. Zo weet je in ieder geval waar je aan toe bent: Green Garden 2021.

 

Omdat je in ons gelooft, geduldig met ons bent en laat zien dat je ons support, durven we je nog een laatste vraag te stellen: Wil je je ticket bewaren tot volgend jaar? Daar hoef je niks voor te doen. Jouw Green Garden-ticket is namelijk automatisch geldig in 2021. Daarmee help je ons heel erg. We weten het, we vragen veel van je. Neem je tijd, denk erover na (tot uiterlijk 2 juni 2020).  Lukt dit je niet, houd dan je mailbox in de gaten voor de mogelijkheden.

 

Let in de tussentijd goed op jezelf, blijf binnen, luister onze Spotify playlist en we zien je volgend jaar!

 

Hieronder zie je alle veelgestelde vragen met betrekking tot het verplaatsen van Green Garden 2020.

Gaat het evenement door?

Nee. Green Garden Festival 2020 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in 2021.

Wanneer vindt Green Garden 2021 plaats?

Green Garden Festival is verschoven naar 2021. Momenteel zijn we druk in gesprek met alle betrokken partijen. De precieze datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Welke opties heb ik tot betrekking tot mijn ticket?

Je kan je ticket bewaren voor de nieuwe datum of een refund indienen. Let wel: je refund wordt maximaal een maand na het plaatsvinden van Green Garden 2021 uitbetaald. Voor meer informatie over het bewaren van je ticket zie: saveyourticket.nl.

Wanneer moet ik uiterlijk een keuze maken m.b.t. welke optie het beste voor mij werkt?

Als je een ticket hebt gekocht ontvang je van ons een e-mail. Hiermee kun je binnen zes weken na 21 april 2020 je voorkeur aan ons doorgeven. Bij geen reactie, wordt je ticket automatisch geldig voor de volgende editie van Green Garden Festival. 

 

Één persoon uit mijn groep kan niet op de nieuwe datum van Green Garden Festival, wat gebeurt er dan met mijn boeking?

Het is alleen mogelijk om de gewenste optie voor de gehele order  (dat wil zeggen: alle tickets die onder één ordernummer vallen) te verwerken. Dit betekent helaas dat het niet mogelijk is om de tickets met hetzelfde ordernummer te splitsen.

Ik wil graag mijn geld teruggestort krijgen, wanneer ontvang ik dit?

In lijn met de regeling opgesteld door de brancheorganisaties, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, ontvang je de refund uiterlijk een maand na de nieuwe datum van Green Garden Festival 2021.

Waarom krijg ik mijn geld niet direct terug?

De refund wordt uiterlijk een maand na de nieuwe datum van Green Garden Festival 2021 verwerkt. Dit is in overeenstemming met de nieuwe regeling die diverse brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt hebben bereikt. Voor meer informatie over deze regeling zie: saveyourticket.nl.

Blijft de line-up hetzelfde volgend jaar?

Op dit moment zijn we in contact met alle artiesten en doen ons best om dezelfde line up aan te houden. Dit hangt echter van een groot aantal factoren af, waaronder de tourschema’s van de artiesten. Zodra we hier meer info over hebben, brengen we je op de hoogte!

Kan je garanderen dat mijn favoriete artiest speelt op het festival? Zo niet, kan ik dan een refund krijgen na de zes-weken periode?

We kunnen helaas geen garanties geven met betrekking tot de line-up. We streven ernaar dat het programma zoveel mogelijk volgens het aangekondigde schema wordt uitgevoerd. Na de zes-weken periode is het helaas niet meer mogelijk om aanspraak te maken op een refund.

Ik heb kaarten gekocht via TicketSwap, kan ik een refund krijgen en hoeveel zal dit zijn?

Green Garden heeft geen samenwerking met TicketSwap. Dit betekent dat alle tickets die via TicketSwap zijn verkocht, ongeldig zijn gemaakt, en op naam van de nieuwe koper zijn uitgegeven. De nieuwe kopers hebben dezelfde rechten als kopers die hun ticket kochten via het Green Garden ticketsysteem Paylogic, voor de oorspronkelijke ticketprijs. Helaas hebben we geen informatie over tickets die gekocht zijn via andere kanalen. We adviseren je contact op te nemen met de verkoper van jouw ticket. 

Zijn mijn lockers nog geldig voor de nieuwe editie?

Ja, je lockers zitten in je ticket en zijn geldig voor de nieuwe datum. 

Ik heb tickets gewonnen met een winactie. Is mijn ticket nog steeds geldig? En kan ik een refund krijgen?

Je ticket blijft geldig voor de volgende editie van Green Garden Festival 2021. Helaas kom je niet in aanmerking voor een refund. We houden je op de hoogte van datum voor de editie volgend jaar.

Ik heb nog een andere vraag en/of opmerking...

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via email of Facebook messenger. Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie. Let in de tussentijd goed op jezelf, blijf binnen, luister onze Spotify playlist en we zien je volgend jaar!