FAQ

FAQ

Op dit moment zijn we in contact met alle artiesten en doen ons best om dezelfde line up aan te houden. Dit hangt echter van een groot aantal factoren af, waaronder de tourschema’s van de artiesten. Zodra we hier meer info over hebben, brengen we je op de hoogte!

Je ticket blijft geldig voor de volgende editie van Green Garden Festival op 13 augustus 2022. Helaas kom je niet in aanmerking voor een refund.

Hoe oud moet je zijn voor Green Garden Festival?

De minimale leeftijd is 18 jaar oud. Echt 18. Niet bijna 18, niet 16 augustus 18, maar echt 18. Als je jonger dan 18 jaar bent, mag je het evenement niet betreden. Ook niet als je al een ticket hebt gekocht. LET OP: een geldig ID is verplicht. Geldige ID’s zijn een Europese identitets- kaart, paspoort of rijbewijs. Kopieën/foto’s en andere passen waar je leeftijd op staan zijn niet toegestaan.

 

Kan ik met contant geld betalen op het festival? 

Het is alleen mogelijk om met je pinpas te betalen op het festival. Overal. Dus bij kassa’s, de barren en foodtrucks. Er is geen cent contant geld te vinden op het terrein. En als kers op de taart zijn er ook geen geldautomaten. Zorg dus dat je NFC inschakelt om mobiel te betalen of lekker je pinpas bij je hebt.

 

Worden er foto’s en video’s gemaakt?

Alles voor the Gram! Er worden foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden kunnen ingezet worden ter promotie van het festival op verschillende social media kanalen, in de nieuwsbrief en bij (hosting)partners. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om te zien hoe erg je van het festival hebt genoten. Zie je nou een foto van jezelf waar je echt niet blij mee bent: stuur dan een aanvraag om de foto te verwijderen naar info@greengardenfestival.nl. Vergeet de foto niet mee te sturen, dan weten we gelijk over welke het gaat.

Malieveld ligt heel centraal en is heel simpel te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.

 

Trein

Reis met de trein naar Den Haag Centraal. Loop het station uit richting Bezuidenhoutseweg. Steek de weg over en loop het Malieveld op. Het Malieveld ligt aan je rechterhand als je uit het station bent gelopen. Reis je via Den Haag Holland Spoor, stap dan over naar Den Haag Centraal of pak tram 9 richting Scheveningen of tram 16 of 17 richting Station Den Haag Centraal. Meer informatie over vertrektijden en stations vind je op NS.nl

 

Tram

Tram 9 stopt bij halte Malieveld. Tram 2, 3, 4, 6, 9, 15, 16 en 17 stoppen bij Den Haag Centraal. Vanaf Den Haag Centraal is het nog vijf minuten lopen. 

Meer informatie over vertrektijden en haltes vind je op htm.nl.

 

Bus

Stadsbus 20 stopt bij halte Malieveld. Stadsbus 22, 24, 26, 27 en 28 stoppen bij Den Haag Centraal. Vanaf Den Haag Centraal is het nog vijf minuten lopen.

Meer informatie over vertrektijden en haltes vind je op htm.nl

 

Fiets

Kom je met de fiets naar Green Garden Festival? Volg deze route en op het festivalterrein vind je een gratis (onbewaakte) fietsenstalling. 

 

Auto

Het Malieveld in Den Haag is eenvoudig te bereiken via de A12. Vanaf de centrumring kun je de parkeerroute naar het Malieveld volgen. Tijdens evenementen en/of spits kan het extra druk zijn, dus wij adviseren je om op tijd te vertrekken. Er zijn werkzaamheden gepland, maar check voor vertrek altijd van AnaarBeter.nl voor de actuele status.

 

Parkeren

Vanaf de A12 wordt de parkeerroute naar het Malieveld duidelijk aangegeven. Er bevindt zich een grote parkeergarage onder het Malieveld. Deze parkeergarage heeft een capaciteit van circa 600 plaatsen. Hier vlakbij vind je Q-Park New Babylon (Prinses Irenestraat 1) met 1246 parkeerplekken. Vanaf deze parking is het 10 minuten lopen naar het Malieveld. 

Ik heb een (functie)beperking, kan ik naar het festival? 

Zeker weten! Green Garden festival is toegankelijk voor mensen met een beperking. Het Malieveld heeft wel slechts 10 gehandicaptenparkeerplaatsen. Om daar te parkeren dien je een geldige gehandicaptenparkeerkaart te hebben. Ook zijn er toiletten voor mensen met een (functie)beperking.

Waarom personaliseren? 

Door jouw je tickets te laten personaliseren, is belangrijk om:

  • De doorverkoop van tickets op de zwarte markt te voorkomen en daardoor te minimaliseren;
  • De veiligheid te optimaliseren jou als bezoeker te kunnen identificeren.

 

Hoe personaliseer ik mijn ticket?

Nadat je bestelling is afgrond, ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat een link (additionele informatie toevoegen) waar je de persoonlijke gegevens per bezoeker kan invullen.

Na het invullen van alle gegevens, ontvang je automatisch een mail met daarin de downloadlink van je tickets.

 

Let op! Houd er rekening mee dat alle e-mails verzonden worden naar het e-mailadres dat is geregistreerd tijdens het bestelproces. Het is mogelijk dat deze e-mails in uw spam/ongewenste box terechtkomen.

 

‘OK’-knop werkt niet

De personalisatie kan alleen voltooid worden als je alle vakken hebt ingevuld. Daarna zou de knop vanzelf moeten werken. Nog steeds problemen en alles ingevuld? Neem dan contact op met Paylogic.

 

Tot wanneer kan ik mijn tickets personaliseren? 

Tot 48 uur voor het evenement kan je je tickets personaliseren.

 

Oeps! Ik ben mijn tickets vergeten te personaliseren!

Tot 48 uur voor de start van Green Garden Festival kan je je tickets personaliseren. Als je perongeluk te laat bent met het personaliseren, zal Paylogic contact met je opnemen.

 

Word mijn ticket gecontroleerd? 

Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde ticket.

Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden als er een andere naam op het ticket staat. De waarde van het ticket zal dan niet terugbetaald worden.

Als je nog vragen hebt wat betreft de tickets, kan je contact opnemen met de klantenservice.

 

Ik heb een spelfout gemaakt, wat nu? 

Heb je perongeluk een fout gemaakt in je naam of emailadres? Neem dan direct contact op met Paylogic voor een naamswijziging.

Programma

De line-up is nog niet bekendgemaakt. Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram, schrijf je in voor de nieuwsbrief of houd de website in de gaten.

Waar koop ik mijn ticket? 

De kaartverkoop voor Green Garden Festival 2022 is nog niet gestart. Houd ons Facebook evenement in de gaten voor updates omtrent tickets.

 

Help! Ik heb mijn ticket nog niet ontvangen!

Niks aan de hand! Je krijgt na het kopen van je ticket een bevestigingsmail met een link om je ticket te personaliseren. Na het personaliseren, ontvang jij je tickets. Niks ontvangen? Via deze link vraag je makkelijk je bevestigingsmail en/of tickets op.

 

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Laten we zorgen dat Green Garden Festival green kan blijven door de tickets niet uit te printen. Zet de helderheid van je telefoon zo hoog mogelijk en we kunnen ze zonder problemen scannen. Wil je ze per se uitprinten? Print dan dubbelzijdig.

 

Ticket kwijt?

Via deze link vraag je je tickets snel op.

 

Andere vragen over je ticket?

Voor al je andere vragen kan je terecht bij Paylogic.

Kan ik werken op Green Garden Festival? 

Er zijn veel mensen die (vrijwilligers)werk op festivals willen doen. Wij werken alleen met vrijwilligers vanuit de Haagse podia en een andere organisaties uit de regio. Het is niet mogelijk om je op individuele basis aan te melden. Voor barwerkzaamheden maken we gebruik van de diensten van uitzendbureaus.

Persaanvraag indienen?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door uiterlijk op 10 augustus een mail te sturen naar info@greengarden.nl waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier er aandacht wordt gegeven aan het festival.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via email of Facebook messenger. Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie.