Winnen! Limited Edition Green Garden Nike Air Max 1

Ben jij een echte sneakerhead en Green Garden Festival fan? Dan zijn deze sneakers geknipt voor jou! Samen met Sir-Jo Customs hebben we voor Green Garden Festival een exclusieve sneaker ontworpen. Er is maar één paar in heel Nederland. Wacht, nee, een paar in de hele wereld. En jij maakt kans op deze sneaker! Verderop lees je hoe je meedoet.

limited edition green garden nike air max 1Schoenen maken de outfit

Met deze kicks steel jij gegarandeerd de show op het festival. De volledig leren sneakers worden met leerverf met de hand geschilderd door Sir-Jo Customs. Helemaal handbeschilderd en uniek. Dat betekent dat er slechts één paar beschikbaar is voor jou.

Hoe win je deze vette kicks?

Volg het event op Facebook, volg ons op Instagram, de Facebookpagina, tag je vrienden om te laten zien wat voor vette sneakers je kan winnen. Zorg ook dat je een ticket hebt naar het festival. Kaartkopers hebben automatisch meer kans op deze toffe sneakers t.w.v. €400. Nog geen tickets gekocht voor het festival? Ga dan snel naar de ticketshop om jouw tickets te bemachtigen. Wie weet paradeer jij straks op Green Garden Festival op deze dikke kicks.

 

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden voor winacties van Green Garden Festival van toepassing. De winactie loopt van 9 maart 2020 t/m 22 maart 2020. Winnaars worden na 22 maart per mail bekend gemaakt.