Tabitha op Green Garden Festival

De eerste headliner is bekend! Niemand minder dan popicoon Tabitha staat op Green Garden Festival 2020. Bekend van de hits Hij is van Mij samen met Kriss Kross, Bizzey En Maan, Work It featuring Chivv/Suave en pas geleden lanceerde ze een nieuwe hit samen met Ronnie Flex: Zeldzaam.

Over Tabitha

De kracht van haar nummers schuilt in het bedenken van een rotsvaste melodie en sterke teksten waarin fans zichzelf kunnen herkennen. Vaak gaat het over zelfliefde, onafhankelijkheid en voor jezelf opkomen maar ook dankbaarheid en genieten van het leven spelen een belangrijke rol.

 

Dat Tabitha niet bang is de daad bij haar eigen woord te voegen bleek toen ze vorig jaar met Het Spijt Me Niet haar eerste single in eigen beheer uitbracht. Het is het startschot voor de volgende fase in haar muzikale carrière waarbij ze ook de HSMN-clubtour in het voorjaar van 2020 aankondigde. Ze speelt sindsdien ook alleen nog shows samen met haar band waarbij alles samenvalt: haar kwetsbaarheid, de hits en haar ijzersterke manier van performen.

 

Info

Green Garden Festival vindt plaats op 15 augustus op het Malieveld in Den Haag. Tickets voor het event koop je hier.